Ik wil meedoen als vrijwilliger

Verschillende missies zijn mogelijk binnen Equinox.
Neem dan contact met ons op, zodat samen bepalen we wat het beste voor jou is.

De kinderen begeleiden tijdens stages en concerten, helpen bij het bereiden van de collatie, de uniformen in orde brengen, wandelingen organiseren, enz.

De kinderen vervoeren naar de repetitie op woensdag en/of vrijdag te Brussel.
Meer sporadisch, hebben we hulp bij vervoer tijdens de stage en concerten nodig.

Nalezen en vertalen van teksten in het Frans, Nederlands en Engels (site, aankondigen, enz.).

Onze facebook pagina en de internet site up-to-date houden (foto’s, gebeurtenissen, enz.).

Ik wil inschrijven:

Wij houden geregeld audities om nieuwe kinderen te vinden.
Stuur ons een mailtje, om van ons te vernemen wanneer de volgende audities lopen.

Als u al met een groep kinderen werkt en u wil graag dat ze meedoen aan onze koren, breng ons dan een bezoekje en wij zullen een manier vinden om ze te laten meedoen.

Ik wens het Equinox project te steunen

Om onze projecten tot een goed einde te brengen en blijvend een kwaliteitsvolle vorming te verzorgen hebben we uiteraard fondsen nodig. De kinderen die deelnemen aan Equinox komen uit achtergestelde milieus en er wordt hen dan ook geen enkele financiële bijdrage gevraagd. Dankzij uw giften worden de repetities en concerten georganiseerd.

Wilt u ons steunen?

U kan een gift doen op de volgende bankrekening:

IBAN: BE93310148728267
SWIFT: BBRUBEBB100

met de medeling “gift voor Equinox”.

Merci !

Aarzel niet ons uw email over te maken zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de besteding van uw bijdrage.

Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het project:

Equinox financieel steunen betekent genieten van zijn sociale, pedagogische en culturele uitstraling; het betekent tevens de mogelijkheid bieden aan medewerkers, en zelfs aan klanten, om deel te nemen aan het project; het Equinox-team vindt het cruciaal dat de sponsor(s) een concrete, inspirerende return krijgt/krijgen.

Meer informatie: +32(0)483 497 540

Contactez-nous